Er op af

Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling Walcheren bemiddelt bij ruzies of conflicten en gaat samen met u actief op zoek naar een werkbare oplossing voor alle partijen. Wat kan buurtbemiddeling voor u betekenen?

Lees meer...

Samen Actief

Samen Actief brengt mensen in beweging om de gezondheid en leefbaarheid in buurten te vergroten. Het team signaleert ontwikkelingen en speelt hier proactief en vraaggericht op in.

Lees meer

Informatie & advies

Heeft u vragen? Of loopt u ergens tegen aan? U kunt bij ons terecht voor advies en informatie over wonen, zorg, welzijn en opgroeien.

Lees meer

Jong in de wijk

Heb je een vraag, zit je ergens mee in je maag of wil je gewoon wat kwijt? SWM heeft in alle wijken van Middelburg medewerkers op straat! Je kunt ze zo aanspreken of contact opnemen met een jongerenwerker.

Lees meer

Speel-O-Theek

In een bibliotheek leen je boeken. In een Speel-O-Theek leen je speelgoed. Als je lid bent geworden kun je het speelgoed voor een klein bedrag drie weken mee naar huis nemen. Ook kun je ter plekke met het speelgoed spelen. Er is een Speel-o-Theek in het Getij en in Zuid.

Lees Meer...

Welzijn op Maat

Verbeter je woon - en leefomgeving. Heb je een leuk idee om? SWM helpt je daarbij. Samen maken we de buurt gezellig en leefbaar.

Lees meer

Uw vraag, jouw wens, initiatief of idee is voor ons het uitgangspunt!
Wij bieden advies en ondersteuning.

Nieuwsbrief

* verplicht veld
Stichting Welzijn Middelburg