Oproep: maak je vrijwilligers blij met een kaartje!

Speciaal voor deze campagne, hebben we mooie kaarten ontworpen, om te geven of versturen aan vrijwilligers.

Ken je een vrijwilliger in je naaste omgeving die je graag wil bedanken? Of ben je vrijwilligerscoördinator of begeleid je vrijwilligers en wil je de vrijwilligers in jouw organisatie bedanken voor hun onmisbare inzet en je waardering laten zien? Stuur of geef hen een kaartje!

De kaarten kun je gratis ophalen bij ons vrijwilligerssteunpunt in Porthos, in de ochtenden. Je mag er zoveel meenemen als het aantal vrijwilligers in jullie organisatie. Graag tot ziens!

Ook in het stadskantoor en in diverse horecagelegenheden leggen we kaarten neer om mee te nemen.

Zo ziet de kaart er uit:

Waarderingsbezoeken

Op 7 december brengen de burgemeester en wethouders van gemeente Middelburg waarderingsbezoeken aan de vrijwilligers van City Trail Middelburg, Buurthulp Sint Laurens, Speeltuin van Epenpark, Kinderboerderij de Klepperhoeve, Voedselbank Walcheren en Speelhof Hoogerzael. Vanuit Samen Vrijwillig verzorgen we iets lekkers en feestelijks voor bij de koffie en thee.

Onderweg

In de week van 5 - 11 december staan er langs de wegen in Middelburg borden met daarop Een warm dank je wel, aan alle vrijwilligers die Middelburg rijk is!
We hopen zo alle vrijwilligers te laten zien hoe blij we zijn met hun inzet voor al het vrijwilligerswerk in en om onze mooie stad.

Vrijwilligersborrel

Op 7 december organiseren we de Vrijwilligersborrel. Er was veel belangstelling, we zitten vol! We kijken ernaar uit om voor al deze vrijwilligers een gezellige middag te verzorgen, met op het einde een spetterende verrassing...

De campagne "Een warm dank je wel" is een initiatief van vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig (SWM) en wordt in samenwerking met gemeente Middelburg georganiseerd.