Begin december stond volledig in het teken van de campagne 'Een warm dank je wel', een eerbetoon voor alle vrijwilligers in en om Middelburg. Met de lancering van de Glossy -Middelburgse vrijwilligers in de spotlights-, de bedankkaarten, de waarderingsbezoeken op locatie, de postercampagne op straat en de Vrijwilligersborrel bedankt Gemeente Middelburg en SWM alle vrijwilligers die Middelburg rijk is. 

Ook een Glossy?

Het magazine bestaat uit diverse interviews, leuke en interessante artikelen, fotoreportages en columns. Een waar monument voor alle vrijwilligers.

Wil je een exemplaar in je bezit hebben? Je kunt er eentje gratis ophalen bij het Vrijwilligerssteunpunt van SWM in Porthos (Sint Sebastiaanstraat 12). Ook is de glossy op diverse plaatsen in Middelburg te vinden (bibliotheek, horeca, winkels etc.)
 

Maak een vrijwilliger blij, stuur een kaartje

Speciaal voor deze campagne hebben we mooie kaarten ontworpen, om te geven of versturen aan vrijwilligers.

Ken je een vrijwilliger in je naaste omgeving die je graag wil bedanken?Of ben je vrijwilligerscoördinator of begeleid je vrijwilligers en wil je de vrijwilligers in jouw organisatie bedanken voor hun onmisbare inzet en je waardering laten zien? Stuur of geef hen een kaartje!

De kaarten kun je gratis ophalen bij ons vrijwilligerssteunpunt in Porthos, in de ochtenden. Je mag er zoveel meenemen als het aantal vrijwilligers in jullie organisatie. Graag tot ziens!

Ook in het stadskantoor en in diverse horecagelegenheden leggen we kaarten neer om mee te nemen.

Zo ziet de kaart er uit:


Waarderingsbezoeken

Op 7 december brachten de burgemeester en wethouders van gemeente Middelburg waarderingsbezoeken aan de vrijwilligers van City Trail Middelburg, Buurthulp Sint Laurens, Speeltuin van Epenpark, Kinderboerderij de Klepperhoeve, Voedselbank Walcheren en Speelhof Hoogerzael. Vanuit Samen Vrijwillig verzorgden we iets lekkers en feestelijks voor bij de koffie en thee.


De campagne "Een warm dank je wel" is een initiatief van vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig (SWM) en wordt in samenwerking met gemeente Middelburg georganiseerd.

 

Bekijk hier de mooie aftermovie van de campagne 'Een warm dank je wel' 2016
De aftermovie is gemaakt door Mighty Impulse Media.