Ontmoetingscentrum De Branding

Een ontmoetingsruimte voor jongeren, waar volwassenen ook welkom zijn. SWM heeft ook een eigen plek in de Stromenwijk in Middelburg! Gebruik een van de vele computers of kom Poolen, gamen (playstation), tafeltennissen, tafelvoetballen of speel met ons een van de vele bordspelletjes. Kom maar eens gezellig langs.

Lees meer...

De Poort

In Jeugdcentrum de Poort zijn jongeren welkom tussen 11 en 18 jaar. ’s Avonds zijn jongeren vanaf 13 jaar welkom. Multimedia, muziek, poolen, tafelvoetbal en vooral veel banken om op te chillen! Tolerantie naar elkaar staat in de Poort hoog in het vaandel.

Lees meer

The Basement

 

The Basement is een jongerencentrum in de wijk Dauwendaele voor alle jongeren uit Middelburg in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar. Voor ieder wat wils! Kom chillen, gamen, film kijken etc. Heb jij een leuk idee? Laat het ons weten!

Lees meer

 

 

We zijn er voor jou!

Heb je een vraag, zit je ergens mee in je maag of wil je gewoon wat kwijt? SWM heeft in alle wijken van Middelburg adviseurs op straat! Je kunt ze zo aanspreken of contact opnemen met een jongerenwerker. Er zijn speciale spreekuren waar je je hart kunt luchten of zomaar terecht kunt voor een praatje.

We zoeken ook graag jou op! We kijken waar je buiten je vrije tijd doorbrengt en of er zaken in de wijk spelen waar we jouw hulp bij kunnen gebruiken. Misschien heb je wel goeie tips.

De jeugdhonken van SWM bieden jou een fijne plek om te chillen, muziek te maken, te gamen en om aan andere leuke activiteiten deel te nemen.