After movie Lange Jan Awards 2017

We kijken terug op een mooie editie van de Lange Jan Awards. Wil je nog even mee- of nagenieten van de waarderingsavond? Bekijk dan de after movie die onze vrijwilligers Rick en Roel hebben gemaakt. 
Klik op de afbeelding om de film te bekijken.

 

Hartverwarmend

Als organiserend team hebben we ook deze editie weer zoveel mooie vrijwilligers mogen ontmoeten. We zijn geraakt door de energie, passie en het enthousiasme waarmee al deze vrijwilligers zich inzetten voor een ander.

We feliciteren Pim (12 jaar, Stichting Chocolate Lovers), Stichting Behoud Hoogaars en Jan (79 jaar, Stichting Feest van Herkenning) met hun Lange Jan Award en bedanken tevens al die andere vrijwilligers in Middelburg voor hun hartverwarmende bijdrage aan de Middelburgse samenleving.


Foto: Aart van Belzen

Speciale editie infomail

Bekijk ook onze speciale editie van de infomail, waarin we terugblikken. We vertellen in de infomail onder meer over het eerbetoon voor alle Middelburgse vrijwilligers, je kunt een aantal foto's bekijken en quotes uit het gastenboek lezen, de after movie zit er in en last but not least: we bedanken de vele mensen en organisaties die dit project mede mogelijk hebben gemaakt. 

Klik hier om de infomail te bekijken.