NLdoet Middelburg 2018 in beeld

Vrijdag 9 en zaterdag 10 maart is er ook in Middelburg volop geklust tijdens NLdoet. Wij zijn met ons team en onze ambassadeur vrijwilligerswerk Arend Roos en fotografe Mieke Wijnen langsgegaan bij een aantal klussen.  

Bij ieder bezoek hebben we kleine attenties voor alle vrijwilligers langsgebracht, als bedankje voor de inzet. Deze attenties zijn speciaal hiervoor beschikbaar gesteld door de Middelburgse ondernemers Dille & Kamille, de Rode Pilaren, Douglas, Jamin en Holland & Barret, waarvoor hartelijk dank.

Met ons team en SWM collega´s hebben we zelf ook geholpen met een klus bij SVRZ - we hebben een weekendtraktatie gebakken voor de bewoners - en we hebben een spelletjesochtend georganiseerd voor de bewoners van het AZC, met hulp van 10 vrijwilligers. Het was erg leuk! 

Hieronder een aantal foto´s van de klussen die we bezocht hebben en van de klussen waar we geholpen hebben. Binnenkort volgt een mooi fotoverslag op onze Facebook.

Alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan NLdoet in Middelburg: bedankt voor jullie inzet!

NLdoet klus bij Phila Agaat (foto: Mieke Wijnen Fotografie)

Speeltuin Van Epenpark (foto: Mieke Wijnen Fotografie)

Middelburgse rozentuin aanleggen door Stichting Middelburg Rozenstad (foto: Mieke Wijnen Fotografie)

SWM organiseerde samen met deze NLdoet vrijwilligers een spelletjesochtend voor de bewoners van het AZC 

Jonge vrijwilligers bij NLdoet klus basisschool Palmenhof

Lunchpauze bij KV Swift

Samen met Arend Roos, onze ambassadeur vrijwilligerswerk, hebben we verschillende organisaties bezocht en attenties gegeven aan de vrijwilligers als bedankje voor hun inzet (foto: Mieke Wijnen Fotografie)

Kluslijst (foto: Mieke Wijnen Fotografie)