Over het vrijwilligerssteunpunt

Het vrijwilligerssteunpunt van Stichting Welzijn Middelburg fungeert als maatschappelijk makelaars: we brengen mensen die vrijwilligerswerk zoeken in contact met lokale vrijwilligersorganisaties.

We ondersteunen jongeren en VO scholen rondom jongerenvrijwilligerswerk en hebben contact met vervolgonderwijs zoals de HZ en de Roosevelt Academy.

We ondersteunen vrijwilligersorganisaties bij hun vragen en verstrekken informatie  over de ontwikkelingen in vrijwilligerswerk.  We  verbinden en versterken vrijwilligersorganisaties door hen rondom inhoudelijke thema’s met elkaar in contact te brengen.

Wij zetten ons in om vrijwilligerswerk te promoten onder de inwoners van Middelburg, van jong tot oud.  Door mooie en inspirerende voorbeelden uit te dragen hopen we (nog meer) inwoners te enthousiasmeren om kennis te maken met vrijwilligerswerk.

Kom bij ons langs op werkdagen in Porthos, Sint Sebastiaanstraat 12 in Middelburg.
Of maak een afspraak met één van ons. Graag tot ziens!

Het team


Rianne Hacking

Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig

0118-727027


"Het leukste aan mijn werk als consulent bij het vrijwilligerssteunpunt vind ik om mensen te helpen bij hun zoektocht naar vrijwilligerswerk. Samen iets zoeken dat écht bij ze past... daar word ik vrolijk van!
 

Eline Kabboord

Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig

0118-727028


Vrijwilligerswerk is erg belangrijk in onze maatschappij.
Zonder de inzet van vrijwilligers zouden veel activiteiten niet georganiseerd kunnen worden.

 

Janneke Nijssen-Heesakkers

Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig

0118-727029


In vrijwilligerswerk proef ik vaak de verbondenheid tussen mensen om samen iets te bereiken. Dit faciliteren, partijen informeren en innovatieve projecten opzetten ... dat maakt mijn werk zo leuk!
 

 

Contactformulier